Шановні акціонери!

 

Приватне  акціонерне товариство  «Мукачівське ремонтно-транспортне підприємство» (код  ЄДРПОУ 03741843)  повідомляє Вас, що 24 квітня 2019 року об 11-00 за адресою: 89600 , м. Мукачево,  вул. Берегівська-обїздна,7,  у залі засідань підприємства відбудуться загальні збори акціонерів Товариства.

   Реєстрація акціонерів та їх представників для участі у загальних зборах відбудеться  з 10-00 до

10-50 год. за адресою: м. Мукачево,  вул. Берегівська-обїздна,7 у залі засідань .

 Дата складання переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних зборах:18 квітня 201.

Для участі у загальних зборах акціонерам необхідно мати при собі паспорт, а представникам акціонерів – паспорт та довіреність на право представляти інтереси акціонерів на загальних зборах, оформлену згідно з вимогами чинного законодавства Акціонери мають право  вносити пропозиції щодо порядку денного загальних зборів акціонерів Товариства не пізніше як за 20 днів до їх проведення , шляхом  направлення таких пропозицій засобами поштового зв’язку  на адресу Товариства.

З матеріалами, що пов’язані з порядком денним зборів, акціонери можуть ознайомитись у робочі дні з 10-00 до 12-00 за адресою: м. Мукачево,  вул. Берегівська-обїздна,7, у залі засідань, а в день проведення зборів – за місцем їх проведення.

Відповідальна особа  за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Мучичка М.М , директор товариства. Довідки за телефонами: +380503726285. Адреса веб-сайту, на якому розміщена інформація з проектом рішень щодо кожного з питань, включених до проекту порядку денного:

www.mrtp.pat.ua

 

Проект порядку денного:

1.Обрання лічильної комісії загальних зборів Товариства.

2. Обрання секретаря зборів та затвердження регламенту роботи загальних зборів Товариства.

3. Звіт  Директора про результати фінансово-господарської діяльності Товариства в 2018 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Директора.

4. Звіт Наглядової ради за 2018 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради Товариства.

5. Звіт та висновки  Ревізора Товариства  за 2018 р. Прийняття рішення за висновками Ревізора.

6.Затвердження річного звіту  ПрАТ «Мукачівське РТП» за 2018 р. та порядку розподілу прибутку (покриття збитків) за підсумками роботи 2018 р.

Основні показники фінансово-господарської діяльності   (тис.грн.)

 

 

Період

Найменування показника

Звітний

2018 рік

Попередній

2017 рік

Усього активів

533.6

619.4

Основні засоби

354.8

395.3

Запаси

17.6

17.6

Сумарна дебіторська заборгованість

14.1

12.6

Грошові кошти та їх еквіваленти

81.4

128.2

Нерозподілений прибуток(непокритий збиток)

-614.8

-533.3

 Власний капітал

521.6

603.1

Статутний капітал

282,1

282,1

Поточні зобов’язання

12.0

16.3

Чистий прибуток (збиток)

-81.5

-53.1

 

Порядок ознайомлення акціонерів з матеріалами, з якими вони можуть ознайомитися під час підготовки до чергових загальних зборів: під час підготовки до чергових  загальних зборів до дати проведення чергових Загальних зборів кожен акціонер має право ознайомитися з документами, необхідними для прийняття рішень з питань проекту порядку денного у робочі дні  з 10:00 до 12:00 години, за адресою: 89600 , м. Мукачево,  вул. Берегівська-обїздна,7, у залі засідань. Посадова особа Товариства, відповідальна за порядок ознайомлення акціонерів з документами – Директор  Мучичка М.М. Телефон для довідок: +380503726285.

Про права, надані акціонерам відповідно до вимог статей 36 та 38 цього Закону, якими вони можуть користуватися після отримання повідомлення про проведення позачергових загальних зборів, а також строк, протягом якого такі права можуть використовуватися: права, надані акціонерам згідно вимог статей 36 і 38 Закону України «Про акціонерні товариства» можуть бути використані за місцезнаходженням Товариства. Строк використання таких прав: від дати відправлення повідомлення про чергові  загальні збори до дати проведення чергових загальних зборів.  Акціонери мають право:

- ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного (від дати надіслання повідомлення про проведення зборів до дати проведення зборів);

 - до дати проведення зборів отримати письмову відповідь на письмові запитання щодо питань, включених до проекту порядку денного загальних зборів та порядку денного загальних зборів;

- вносити пропозиції щодо питань, включених до проекту порядку денного зборів (не пізніше  ніж за 20 днів до дати проведення зборів), а також щодо нових кандидатів до складу органів Товариства не пізніше ніж за 7 днів до дати проведення зборів. Щодо включення нових питань до проекту порядку денного повинні містити відповідні проекти рішень з цих питань.

- отримати повідомлення про зміни у порядку денному не пізніше ніж за 10 днів до дати проведення зборів;

- оскаржити рішення Товариства про відмову у включенні його пропозицій до проекту порядку денного.

Порядок участі та голосування на загальних зборах за довіреністю.

Акціонери можуть взяти участь у зборах особисто або через уповноваженого представника. Для участі у зборах необхідно мати при собі:

документ, що посвідчує особу акціонера чи його представника;

довіреність на право  участі  зборах (для представників юридичних та фізичних осіб);

Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах, видана фізичною особою, посвідчується нотаріусом або іншими посадовими особами, які вчиняються нотаріальні дії, а також може посвідчуватись депозитарною установою, у встановленому НКЦПФР порядку. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах від імені юридичної особи видається її органом або іншою особою, уповноваженою на це її установчими документами. Довіреність на право участі та голосування на загальних зборах може містити завдання щодо голосування. Надання довіреності на право участі та голосування на загальних зборах не виключає право участі на цих зборах акціонера, який видав довіреність замість свого представника.

Проекти рішень щодо питань,

включених до проекту порядку денного річних зборів акціонерів

ПрАТ «Мукачівське ремонтно-транспортне підприємство”

 

1.Обрання лічильної комісії загальних зборів Товариства.

Проект рішення:

Обрати лічильну комісію річних загальних зборів у складі ( 1 особа):

-  Сайко Іван Васильович -  голова лічильної комісії.

2. Обрання секретаря зборів та затвердження регламенту роботи загальних зборів Товариства.

Проект рішення:

Обрати  секретарем зборів Мучичка Михайла Михайловича.

Затвердити регламент роботи зборів

3. Звіт  Директора про результати фінансово-господарської діяльності Товариства в 2018 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Директора.

Проект рішення:

За наслідками розгляду звіту директора за 2018 р. затвердити звіт директора  товариства за 2018 р.

4. Звіт Наглядової ради за 2018 р. Прийняття рішення за наслідками розгляду звіту Наглядової ради Товариства.

Проект рішення:

За наслідками розгляду звіту Наглядової ради Товариства за 2018 р. затвердити звіт Наглядової ради Товариства за 2018 р.

5. Звіт та висновки  Ревізора Товариства  за 2018 р. Прийняття рішення за висновками Ревізора.

Проект рішення:

За наслідками розгляду звіту Ревізора Товариства за 2018 р. затвердити звіт Ревізора Товариства

 за 2018 р.

6.Затвердження річного звіту  ПрАТ «Мукачівське РТП» за 2018 р. та порядку розподілу прибутку (покриття збитків) за підсумками роботи 2018 р.

  Проект рішення:

Затвердити річний звіт товариства  за 2018 р. Збитки товариства покрити за рахунок прибутку у наступному році ( наступних роках). У зв’язку з відсутністю прибутку — дивіденди за 2018 р. не нараховувати та не виплачувати.

                                   Директор    ПрАТ «Мукачівське РТП»