Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

До уваги користувачів Загальнодоступної інформаційної бази даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів (сайт www.stockmarket.gov.ua)


12.04.2011 11:49

До уваги користувачів Загальнодоступної інформаційної бази даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів (сайт www.stockmarket.gov.ua)

У зв'язку зі змінами в податковому законодавстві звертаємо Вашу увагу на те, що фахівцями Агентства була вдосконалена процедура перегенерації реєстраційного коду доступу на Індивідуальну сторінку емітента у Загальнодоступній інформаційній базі даних ДКЦПФР про ринок цінних паперів.

Оскільки завершується звітний період, для оперативного отримання послуги з перегенерації реєстраційного коду, звертаємо Вашу увагу на зміну порядку дій у роботі з документами.

Для зручності роботи наших клієнтів був змінений порядок взаємовідносин, тепер з метою полегшення отримання  послуги процедура автоматизована.

Відтепер послуга з перегенерації реєстраційного коду буде надаватися за новою процедурою. Для цього емітенту необхідно:

  • заповнити реєстраційну форму;
  • роздрукувати пакет документів (договір, рахунок, акт, лист);
  • здійснити оплату рахунку за перегенерацію реєстраційного коду;
  • надіслати заповнений, завірений підписом керівника та печаткою підприємства пакет документів (договір, акт приймання виконаних робіт (послуг) (в 2-х примірниках) та лист) на поштову адресу Агентства (03680, м. Київ, вул. Горького, 51 оф.1206).

Просимо Вас перевірити наявністьреєстраційного коду, звірити контактні дані (електронна поштова скринька, П.І.Б. та телефон контактної особи) з ідентифікаційним бланком на сайті www.stockmarket.gov.ua, оскільки  процедура змін буде займати деякий час.

Замовити послугу з перегенерації реєстраційного коду Ви можете за посиланням: http://smida.gov.ua/stockmarket/

Примітки:

Якщо Ви користувач поштового сервера emitent.net.ua, переконайтеся, що на момент перегенерації реєстраційного коду Вашу поштову скриньку активовано.

Якщо ж ні,то для активації поштової скриньки Вам необхідно:

  • Зайти на сайт emitent.net.ua і натиснути «подовжити дію електронної поштової скриньки»;
  • Оплатити послугу згідно рахунку,
  • Роздрукувати 2 (два )примірники актів виконаних робіт (наданих послуг) та Договір, скріпити підписами та завірити печаткою;
  • Направити вищезазначені документи (Акт, Договір) на адресу Агентства: 03680,Київ,вул.Горького,51,оф.1206.

Оскільки активація поштової скриньки здійснюється після отримання оригіналів договору про надання послуг зі створення та обслуговування електронної поштової скриньки та актів виконаних робіт (наданих послуг), враховуйте, будь-ласка, що доставка пакету документів займатиме деякий час.

Увага! Послуга з перегенерації стосується лише тих емітентів, які потребують повторну перегенерацію у зв’язку з втратою реєстраційного коду, зміною контактної особи, сумніву передачі коду третій особі або з будь-яких  інших   поважних причин.

 

З повагою,

Юлія Лупонос

Начальник відділу по роботі з клієнтами та маркетингу Агентства

Контактна інформація:

тел. (044) 498-38-15/16, 287-56-70

факс (044) 287-56-73

e-mail: office@smida.gov.ua

сайт: www.smida.gov.ua


Теги: | перегенерація | реєстраційний код |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.