Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ визначено видавцем бюлетеня «Відомості НКЦПФР»


27.08.2015 14:41

Відтепер видавцем бюлетеня «Відомості НКЦПФР» - офіційного друкованого видання НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку) призначено Державну установу «Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України».

Дане рішення було прийнято на плановому засіданні НКЦПФР, що відбулося 20 серпня 2015 року.

Ігор Доброван, тимчасово виконуючий обов’язки директора ДУ АРІФРУ, зазначив: «Об’єднання повноважень з ведення інформаційних баз даних про ринок цінних паперів в електронній формі та випуск офіційного друкованого видання «Відомості НКЦПФР» в межах однієї Державної установи суттєво спростить процес публічного розкриття інформації учасниками  вітчизняного фондового ринку, а також покращить рівень комплексних послуг агентства».

Пан Доброван додав, що до АРІФРУ разом з повноваженнями власне видавця також перейшла і досвідчена команда фахівців, що забезпечувала щоденний випуск видання «Відомості НКЦПФР» на протязі попередніх років. «Тому я впевнений в незмінній якості підготовки та ефективності висвітлення інформації на шпальтах бюлетеня», – резюмував т.в.о. директора АРІФРУ.

Довідкова інформація:

Державна установа АРІФРУ була створена у 1998 році. Починаючи з 2007 року установа є уповноваженою особою з розкриття інформації емітентами цінних паперів у Загальнодоступній базі даних Комісії – stockmarket.gov.ua. За роки свого існування Агентство стало повноцінним інформаційно-консультаційним центром для всіх зацікавлених осіб. Крім того, АРІФРУ займається видавничою діяльністю, випускаючи спеціалізовану літературу на тему фондового ринку, надає різноманітні юридичні послуги, забезпечує роботу інформаційного порталу smida.gov.ua


Теги: | Відомості НКЦПФР | видавець |

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.