Ми робимо
інформацію доступною
Оновлений сервіс формування звітності SMIDA XML Reports

АРІФРУ повідомляє про кадрові ротації


29.07.2015 11:03
В АРІФРУ (Агентстві з розвитку інфраструктури фондового ринку України) відбулися кадрові перестановки. Юрій Бойко, колишній Директор установи, був звільнений з посади, а Ігор Доброван - призначений в. о. Директора установи.
Відповідні рішення були прийняті на засіданні НКЦПФР (Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку), що відбулося 28 липня 2015 року.
«Я безмірно вдячний команді Агентства - за спільну роботу протягом більш ніж п'яти років, за реалізацію та втілення всього задуманого мною, за надійний тил, вдячний команді НКЦПФР, з якою ми працювали, - за однодумність, за підтримку, за можливості для руху вперед . Вдячний команді ринку, всім нашим партнерам - за довіру, допомогу і розуміння, за здорову критику, адже це все дуже важливо. Я обов'язково буду допомагати новій команді АРІФРУ; впевнений, що наші послідовники «підхоплять» і продовжать всі наші починання - з модернізації системи розкриття інформації, адаптації системи моніторингу фондового ринку, впровадження електронного документообігу на ринку і не тільки », - зазначив Юрій Бойко.
Разом з Юрієм Бойко АРІФРУ залишили й інші його керівники - Анна Радченко, перший заступник директора, і Володимир Чуб, заступник директора Агентства.
Ігор Доброван так прокоментував своє призначення: «Я вдячний Комісії та безпосередньо колегії Агентства за довіру мені і віру в те, що мій досвід буде корисний у справі розвитку фондового ринку в країні. Сподіваючись на підтримку і професіоналізм колективу АРІФРУ, хочу зазначити, що ключові орієнтири для установи залишаться незмінними: це прозорість і транспарентність - власне, як роботи самого Агентства, так і всіх учасників ринку, підвищення якості розкриття інформації, ефективності цього напряму в цілому».
 
Довідкова інформація:
АРІФРУ є уповноваженою особою НКЦПФР з розкриття інформації про учасників ринку цінних паперів України. Агентство створило Єдиний інформаційний масив даних - інтернет-портал www.smida.gov.ua, який надає доступ до інформації про акціонерні товариства та професійних учасників фондового ринку.
 
Юрій Бойко працює на фондовому ринку України з 1997 року. Починав кар'єру в Sigmableyzer, де протягом 8 років отримував свій перший досвід роботи як на інвестиційному ринку, так і в якості управлінця. У 2005 році був призначений директором КУА «ТЕКТ», де займався управлінням проектами, розробкою ідеології нових продуктів, виходом на закордонні ринки капіталу, а також роботою з клієнтами та реалізацією моделі побудови сучасного холдингу. У вересні 2009 року створив і очолив власну компанію, основним напрямком діяльності якої була інвестиційна діяльність, управління бізнесом і проектами. У серпні 2010 року був призначений на пост Директора АРІФРУ, який займав до нинішнього моменту.
 
Ігор Доброван отримав диплом магістра в Київському національному економічному університеті за спеціальністю "Фінанси і кредит", в 2008 році отримав кваліфікацію МВА в Києво-Могилянській бізнес-школі. Має великий досвід роботи на медійному ринку - більше 10 років працював у ПрАТ «Сьогодні Мультимедіа», з них 7 років на позиції фінансового директора, пізніше - очолював холдинг в якості генерального директора. До цього працював в аудиторській фірмі «Київська аудиторська група» і економічним радником в АТ «Укрнафта».

Важлива інформація

На сайті знаходиться програмне забезпечення для формування інформації відповідно до вимог Положення про розкриття інформації емітентами цінних паперів.